Marin valmistujaisjuhliin matkasi tämä triplasuklaakakku.


Pohja 400g digestivejä ja 150g voita.

Täytteet per kerros:

2,5 dl vispikermaa

130g valko /maito / tumma suklaata

100g maustamatonta tuorejuustoa

vähän sokeria

Lisäksi laitoin joka kerrokseen yhden liivatelehden sitruunamehuun liotettuna.

Kiille

5 dl maitoa

(laitoin 4dl täysmaitoa ja 1dl vettä)

1,5dl sokeria

1,5dl tummaa kaakaota

5 liotettua liivatelehteä

Päälle pursottelin aamulla vielä kasan kermaruusuja, syystä että illalla kipatessani kiillettä (joka EI ollut kuumaa!) kakun päälle, se otti päällimmäisen kerroksen kermoja vähän mukaansa ja teki kiilteestä laikukkaan Päättämätön Eli ei menny putkeen taaskaan. Ruusut on siis vaan vähän peittämässä mokiani Nolostunut

 

Samoihin juhliin tein myös hoitajakakun :)