Marin valmistujaisjuhliin matkasi tämä triplasuklaakakku.
Pohja 400g digestivejä ja 150g voita.
Täytteet per kerros:
2,5 dl vispikermaa
130g valko /maito / tumma suklaata
100g maustamatonta tuorejuustoa
vähän sokeria
Lisäksi laitoin joka kerrokseen yhden liivatelehden sitruunamehuun liotettuna.
Kiille
5 dl maitoa
(laitoin 4dl täysmaitoa ja 1dl vettä)
1,5dl sokeria
1,5dl tummaa kaakaota
5 liotettua liivatelehteä
Päälle pursottelin aamulla vielä kasan kermaruusuja, syystä että illalla kipatessani kiillettä (joka EI ollut kuumaa!) kakun päälle, se otti päällimmäisen kerroksen kermoja vähän mukaansa ja teki kiilteestä laikukkaan Eli ei menny putkeen taaskaan. Ruusut on siis vaan vähän peittämässä mokiani
Samoihin juhliin tein myös hoitajakakun :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.