Työkaveri halusi gluteenittoman, matalan, 10 hlön vadelmakakun.

Pohjan tein perunajauholla, neljän munan kääretorttupohjan neliöön reunavuokaan. Koska haluttiin matala, niin täytevälejä on vain yksi.

Täytteenä diplomaattikreemi, valkosuklaarouhe ja vadelmia. Pursotukset vispikermaa, ja valkosuklaata.

1290425901_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1290425859_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse en ollut tähän kakkuun tyytyväinen en sitte yhtään. Gluteeniton pohja oli mulle ihan uus tuttavuus, enkä olis millään uskonu kuinka paljo se voi murentua vs sokerikakkupohja Yllättynyt Ens kerralla (jos sellainen tulee) ostan taatusti jotain valmista jauhoseosta. Koristelutki oli lopulta ihan muuta kuin olin suunnitellut, eikä kuvatkaan onnistuneet illalla, vaan kaikki violetti näyttää joko siniseltä tai harmaalta Huuto oikeasti kaikki ei-valkoinen noissa kuvissa on ihan yhtä violettia kuin tässäkin kakkusessa.