Rippijuhliin lähti tämmöinen setti täysin laktoosittomia kakkuja


 

Porovoikkari 30 henkilölle

Sisällä

pororouhetta

vähän palvikinkkua

kermavaahtoa

maustamatonta sulatejuustoa

majoneesia

omenakuutioita

kurkkukuutioita

paprikakuutioita

ruohosipulisilppua


Kuorrutus kermavaahto-sulatejuustoseoksella Hymy

~~~

Kaksin kappalein 25 henkilön tykkisuklaisia kakkuja


Pohjat tummalla kaakaolla, välissä suklaamousse ja päällä suklaakuorrute, luulis makeannälän kaikkoavan jo yhen palan jälkeen Nauru


Sain sekä tämän, että kermakakkujen koristelua varten mallikuvat minkälaista halutaan, ja näiden kanssa se onnistuikin, toisin kuin kermakakkujen, kiitos paahtavan helteen ja painostavan ilman Huuto

~~~

Kermakakkuja myös kaksi 25 henkilön kakkua


Vaaleat pohjat ja täytteenä vadelmamousse. Toiveena oli sellainen ohut röyhelöpursotus, joka olis pitänyt tehdä ruusutyllalla. No, eihän siitä mitään tullu, kerma lähestulkoon valui ihan omia aikojaan tyllan läpi Huuto Mulla oli mielessä varasuunnitelma pursotusten varalle (tässä vaiheessa oltiin jo sovittu että pursotusta saa muuttaa, kun varoittelin ettei tässä helteessä ohut röyhelöpursotus välttämättä onnistu) mutta eipä se onnistunu sekään, joten reunat oli pakko vetää sileäksi. Tähtipursotustenkin kanssa oli pakko tehä vaan puolet ja nakata sekä kakku että pursotusvermeet välillä jääkaappiin viilenemään Nauru Ja sittenki sai tosi haipakkaa pursottaa ennenku kermat alko valua pitkin sormia. Not nice.


Alkuperäistä koristelua toteutin kuitenkin kukan, sokerihelmien ja värisokerin verran, että jotain etes sinne päin Päättämätön