Rippijuhliin lähti tämmöinen setti täysin laktoosittomia kakkuja
Porovoikkari 30 henkilölle
Sisällä
pororouhetta
vähän palvikinkkua
kermavaahtoa
maustamatonta sulatejuustoa
majoneesia
omenakuutioita
kurkkukuutioita
paprikakuutioita
ruohosipulisilppua
Kuorrutus kermavaahto-sulatejuustoseoksella
~~~
Kaksin kappalein 25 henkilön tykkisuklaisia kakkuja
Pohjat tummalla kaakaolla, välissä suklaamousse ja päällä suklaakuorrute, luulis makeannälän kaikkoavan jo yhen palan jälkeen
Sain sekä tämän, että kermakakkujen koristelua varten mallikuvat minkälaista halutaan, ja näiden kanssa se onnistuikin, toisin kuin kermakakkujen, kiitos paahtavan helteen ja painostavan ilman
~~~
Kermakakkuja myös kaksi 25 henkilön kakkua
Vaaleat pohjat ja täytteenä vadelmamousse. Toiveena oli sellainen ohut röyhelöpursotus, joka olis pitänyt tehdä ruusutyllalla. No, eihän siitä mitään tullu, kerma lähestulkoon valui ihan omia aikojaan tyllan läpi Mulla oli mielessä varasuunnitelma pursotusten varalle (tässä vaiheessa oltiin jo sovittu että pursotusta saa muuttaa, kun varoittelin ettei tässä helteessä ohut röyhelöpursotus välttämättä onnistu) mutta eipä se onnistunu sekään, joten reunat oli pakko vetää sileäksi. Tähtipursotustenkin kanssa oli pakko tehä vaan puolet ja nakata sekä kakku että pursotusvermeet välillä jääkaappiin viilenemään Ja sittenki sai tosi haipakkaa pursottaa ennenku kermat alko valua pitkin sormia. Not nice.
Alkuperäistä koristelua toteutin kuitenkin kukan, sokerihelmien ja värisokerin verran, että jotain etes sinne päin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.