Pohja kahden munan kaakaopohja jossa lisänä tummaa suklaarouhetta. Täytteessä purkki tiramisurahkaa, 2dl kermaa, ja 50g suklaarouhetta. Tais siinä olla vähän sokeriakin, ja olikohan liivatettaki? En muista Kostutus kuitenki maitokaakaolla.
Kuorrutus marsipaania, jonka alla kaakaokreemi, koristeet sokerimassaa, päällä myös blingblingiä, ofkoos!
Ei menny ihan putkeen tänkään kans, marsipaani päätti alkaa repeileen reunoista joten piti tunkea reunaa kiertäviä lehtiä enempi ku olis halunnu. Ja kirjaimetki piti asetella sen mukaan että saa repeämät piiloon. Emmää tosin tiiä huomasko tätä kukaan kakunsyöjistä Oli kuulemma uponnu koko kakku.
Tuota nipistimien käyttöä en kyllä haltsaa edelleenkää! Onko niiden käyttöön jotain jippoja mitä pitäs tietää??? Minä en saa siistiä jälkeä millään vaikka vääntelen ja kääntelen joka suuntaan ja yritän joka kulmassa nipistellä. Ei oo vaikutusta myöskään sillä onko kuorrute 2 vai 5 mm. . .
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.