Ohje kopsattu pari vuotta sitte jostain lehdestä, naputtelen sen nyt muistiin jotta voin nakata tuon epämääräisen ohjeraapustuksen roskiin
Hedelmäpiirakka
(piirakkavuoallinen, tuplaten pellillinen)
pohja
150g voita
1 muna
1dl sokeria
3dl vehnäjauhoa
1tl leivinjauhetta
täyte
1dl kermaviiliä
1,5dl rahkaa
1dl sokeria
1 muna
1,5tl vaniljasokeria
Haluamasi hedelmiä, mulla on ollu aina 2 omenaa ja 2 päärynää, ja jostain syystä tästä on muotoutunu joulupiirakka, vaikka ihan hyvin tätä vois tehä millon vaan, tosin päälle tulevan kanelin jättäisin silloin pois.
Pinnalle siis vielä kanelia.
Sekoita pohjan aineet ja levitä vuokaan.
Sekoita täytteen aineet ja nakkaa pohjan päälle.
Kuori ja viipaloi hedelmät ja lado päälle, ja ripottele kaneli.
Uuniin 200 asteeseen 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen leikkaamista, on nimittäin aika vetelää niin kauan ku on lämmintä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.