En enää ikinä tee nestekiillettä never ever. Enkä muutakaa hyydykekakkua ku ei ne onnistu kuitenkaa.
Pohja
200g maitosuklaata
6dl riisimuroja
täyte
500g mansikoita
2,5dl kermaa
250g maitorahkaa
200g sunnuntai vaniljajuustoa
5 liivatelehteä + vesitilkka
sokeria
Kiille
3dl maitoa
1 dl sokeria
1dl tummaa kaakaota
3 liivatelehteä
Kaada kiille kakulle, ja ala nostamaan jääkaappiin, kunnes huomaat sen tulevan jostain läpi. Nosta sittenkin tiskipöydälle tai johonkin missä se tekee mahdollisimman vähän sotkua. Vuoraa jääkaapin alin (varalta) hylly paksulla kerroksella esim. pyyhettä ja nosta kakku sen päälle. Siivoa sen jälkeen keittiö joka on ympäriinsä suklaamoskan peitossa. Vaikka teitkin kiillettä 3 dl, on sen määrä vähintään triplaantunut siihen mennessä kun alat siivoamaan. Lisäksi se on kuivuessaan jämähtänyt tiukasti, varsinkin parkettiin, valkoisiin kalusteisiin, SEKÄ mattoon Tee uusi kiille ja tajua vasta siinä vaiheessa että pihalla on 30 astetta pakkasta, joten samalla kun käyt röökillä/roskiksella/etc ota kiillekattila mukaan hankeen jäähtymään, jotta se on tarpeeksi viileää kun kippaat uuden kerroksen kakulle.
Toisen kerroksen sain pysymään, tosin jäähdyttelin sen niin hyvin että se alkoi jo hyytyä eikä ollut enää niin juoksevaa. Valumisen takia jouduin tekemään risureunan joka ei alkuperäiseen suunnitelmaan kuulunu, mutta piti peitellä sotkuja
Kranssin alla on myös risuristikkoa, mutta se näkyy kuvassa aika heikosti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.