Roopen 9-vuotissynttärikakku
Pohja 4 munan kääretorttupohja, joka on koottu 2 litran taikinakulhoon. Ylin ja alin pohjalevy on kokonaiset ja keskimmäiset erikokoisina paloina Täytevälejä oli siis kolme, joista reunimmaisissa täytteenä salmiakkitäyte ja keskimmäisessä appelsiinikiisseli. Tosi kiva yhdistelmä, tykkäsin! Kostutus appelsiinituoremehulla.
Kuorrutus marsipaanilla, jonka alla mehukreemi, jota EN tee toiste, ainakaan samalla ohjeella. Tein kakun illalla ja jo aamulla reuna oli uhkaavan märkä, VAIKKA kreemi oli aivan taatusti levitelty alas asti. Iltapäivällä töistä tullessa kosteus oli noussut jo sen verran että takaosa oli menossa ruttuun ja sulatti marsipaania pitkin alustaa! Joten mehukreemin testailu jatkuu toiste kunhan tarttee kakkua omaan käyttöön Toisaalta, marsipaani oli vettynyt sen verran, ettei se ollut niin pahaa, eikä kovaa, kuin sokerikreemin kanssa Että ei tää testailu ihan hukkaan menny.
Koristeet (ne vähäiset ) on myös marsipaania.
Tuosta logosta mullei oo mtn käsitystä, mutta sellainen oli toive. Sama logo löytyy myös pojan oikeasta lippiksestä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.