Toinen tänään tarjottava kakku sai sisäänsä sipauksen appelsiinihilloa (tai marmeladia, jos tarkkoja ollaan) molempien välien pohjalle, ja suklaata. Toiseen kerrokseen valkoista ja toiseen tummaa.
130g suklaata
100g tuorejuustoa
2dl kermaa
Itse käytin appelsiinituorejuustoa, ja koska kakku on ihan pikkuruinen, vain kahden munan, 15cm halkaisijaltaan, niin riitti kun tuon ohjeen puolitti. Suunnilleen 2/3 suklaasta sulatin (vaikea arvioida määriä kun lähtökohtakin on niin pieni, tässäkin tapauksessa vain puoli levyä) ja 1/3, eli vain muutaman palan, rouhin valmiin vaahdon sekaan.
Päällä marsipaani, sokerikuulia-ja kukkia, ruusut marsipaania. Kermaakin riitti yksi flora vispi purkki josta jäikin vielä pieni turaus vieressä odottavaan kahvikuppiin
Pohja on tumma sokerikakkupohja, jonka teen tällä ohjeella;
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoa
3/4 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.