1270805962_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toinen tänään tarjottava kakku sai sisäänsä sipauksen appelsiinihilloa (tai marmeladia, jos tarkkoja ollaan) molempien välien pohjalle, ja suklaata. Toiseen kerrokseen valkoista ja toiseen tummaa.

130g suklaata

100g tuorejuustoa

2dl kermaa

Itse käytin appelsiinituorejuustoa, ja koska kakku on ihan pikkuruinen, vain kahden munan, 15cm halkaisijaltaan, niin riitti kun tuon ohjeen puolitti. Suunnilleen 2/3 suklaasta sulatin (vaikea arvioida määriä kun lähtökohtakin on niin pieni, tässäkin tapauksessa vain puoli levyä) ja 1/3, eli vain muutaman palan, rouhin valmiin vaahdon sekaan.

1270805993_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päällä marsipaani, sokerikuulia-ja kukkia, ruusut marsipaania. Kermaakin riitti yksi flora vispi purkki Nauru josta jäikin vielä pieni turaus vieressä odottavaan kahvikuppiin Kieli ulkona

1270805978_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja on tumma sokerikakkupohja, jonka teen tällä ohjeella;

4 munaa

1,5 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoa

3/4 dl perunajauhoa

1 tl leivinjauhetta

3 rkl kaakaojauhetta