Kaverilla napsahti taas pyöreä summa ikätilille, joten vein kahville mennessä mukanani tämän. Pohja on vaalea neljän munan sokerikakkupohja, ja täyte sovellus vain tähän kakkuun eli kaappiin jääneitä aineksia nakkelin yhteen. Suunnilleen tällainen se oli;
1 prk flora vanillaa
n. 1/2 prk flora vispiä
100g appelsiinituorejuustoa
250g persikoita soseena
175g säilykemandariineja hyvin valutettuna sen verran palasina kuin mitä ne sähkövatkaimella sekoittaessa mureni
2 rkl vaniljakreemijauhetta
2 liivatelehteä
Oikea sekametelisoppa siis Mutta pakko myöntää että oli se ihan hyvää, vaikkakin vähän turhan makeaa. Asiaa ei yhtään helpottanut se että kostutin kakun mandariineista valutetulla liemellä, tosin vedellä jatkettuna, eikä myöskään päällä oleva marsipaani, eikä sen päällä olevat 50/50 marsipaani-sokerimassa sydämet
Reunaa kiertävät pallot on kimaltavan tomuvärikäsittelyn saanutta marsipaania, joiden värin kamera on muuttanut todellisuutta tummemmaksi. Päällä on myös hieman pinkkiä sokerihilettä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.